Schoenen

Geef uw schoenen een 2e kans en laat ze opknappen. 't Schoenlappertje weet raad met alle mogelijke schoenreparatie's. Voor vervangen van hakken is "klaar terwijl u wacht" meestal geen probleem en voor overige reparaties kan het soms beter zijn als er iets meer tijd en aandacht aan besteed wordt. Vraag het de schoenmaker en u weet het. Repraties doen we nu uiteraard met ultramoderne machines. Dat vraagt nog steeds wel om vakmanschap. En dat hebben we in ruimte mate. Doorgegeven van generatie op generatie.        
Bij 't Schoenlappetje vindt u ook het grootste adres in schoenfournituren; veters, beschermings-middelen tegen regen en vuil, schoenborstels, schoensmeer en schoenverf, schoenlepels, inleg-en steunzolen en onderhoudsmiddelen voor lederen kleding. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Niet alleen voor de reparatie van uw schoenen kunt u bij 't Schoenlappertje terecht, ook voor al uw andere kleine lederwaren (dus géén bankstellen) kan worden gezorgd. Zoals uw handtas, waarvan de schouderband is losgelaten.
Voor het repareren  van lederwaren zoals tassen, jassen en handschoenen geldt een verhoogt tarief. Hier kunnen als  voorbeelden dienen: het (opnieuw) waterafstotend maken en het vervangen van kleine onderdelen van lederwaren. Wat kost het??? Voor indicaties ga naar "Prijzen". Of kom langs voor een prijsopgave.