Pedicure

Er zijn heel wat redenen om aandacht te besteden aan uw voeten. U loopt er de hele dag op rond en ze zijn een wezenlijk onderdeel van uw dagelijks functioneren. Dat ze veel te verduren hebben moge duidelijk zijn. Met zijn tweeën moeten ze een heel mensengewicht dragen. Ze lopen wat af op een dag en moeten zo veel kunnen doorstaan. De voet is een ingewikkeld deel van het lichaam. Een voet heeft maar liefst 26 botten, 33 gewrichten, 107 pezen en 19 spieren. De moeite waard dus om uw voet eens van dichter bij te bekijken en vooral wat meer aandacht te geven.

Hallo ik ben Elini  en heb mij eigen pedicure praktijk die zich bevind in de Purmer Zuid. Mijn behandelruimte is op de begane grond. De ingang tot binnen praktijk is rollator en rolstoel toegankelijk en zonder drempels. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt. De praktijk ligt centraal vlak bij Winkelcentrum Meerland. Op loopafstand zijn er twee bushaltes aanwezig.
 
Ik werk met de modernste technieken. Dit houdt in dat ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. U ondergaat hierdoor een pijnloze en hygiënische behandeling. Tevens werk ik naar de beroepscode voor de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch,veilig en Milieubewust werk.
 

                 Elini Amorim

Voor verdere informatie www.pedicureelini.nl  mail: rebelo@live.nl   Tel: 06 51953510         Pedicure en Manicure